Hétfő:
Reggeli: egy szelet rozskenyér erdei gyümölcs lekvárral, zöld teával.
Tízórai: 10 dkg szeder.
Ebéd: paradicsomos penne.
Uzsonna: 10 dkg szeder.
Vacsora: egy szelet vajas rozskenyér erdei gyümölcs lekvárral, szederlével.
Kedd:
Reggeli: egy szelet rozskenyér egy szelet sajttal, egy fürt szőlővel és zöld teával.
Tízórai: 10 dkg szőlő
Ebéd: 10 dkg sült csirkemell 10 dkg barna rizzsel szőlőmártással.
Uzsonna: 10 dkg szőlő.
Vacsora: egy szelet rozskenyér egy fürt szőlővel és szőlőlével.
Szerda:
Reggeli: 5 dkg gyümölcsös müzli egy epres joghurttal.
Tízórai: 10 dkg eper.
Ebéd: 15 dkg sült tengeri halszelet majonézes burgonyasalátával.
Uzsonna: 10 dkg eper.
Vacsora: két korpás keksz egy epres joghurttal.
Csütörtök:
Reggeli: két puffasztott rizsszelet egy vegyes gyümölcs joghurttal, zöld teával.
Tízórai: 10 dkg ribizli.
Ebéd: sajtos makaróni.
Uzsonna: 10 dkg ribizli.
Vacsora: egy vegyes gyümölcs joghurt lenmaggal.
Péntek:
Reggeli: egy szelet rozskenyér áfonyalekvárral, zöld teával.
Tízórai: 10 dkg áfonya.
Ebéd: sajtos csirkemell zöld salátával.
Uzsonna: 10 dkg áfonya.
Vacsora: két korpás keksz egy áfonyás joghurttal.

Szombat:
Reggeli: 5 dkg müzli egy málnás joghurttal, zöld teával.
Tízórai: 10 dkg málna.
Ebéd: 15 dkg natúr csirkemell 15 dkg párolt vegyes zöldséggel.
Uzsonna: 10 dkg málna.
Vacsora: két korpás keksz egy málnás joghurttal.
Vasárnap:
Reggeli: egy szelet rozskenyér vörös áfonya lekvárral.
Tízórai: 10 dkg vörös áfonya.
Ebéd: 10 dkg sült tengeri halszelet főtt burgonyával és 10 dkg párolt zöldséggel.
Uzsonna: 10 dkg vörös áfonya.
Vacsora: két puffasztott rizsszelet egy szelet marha párizsival és egy zsírszegény kockasajttal.
Az étrendben szereplő lekvárok természetes, cukor és aroma hozzáadása nélkül készült lekvárral értendők. A gyümölcs diéta során a bevitt folyadék lehetőleg szénsavmentes ásványvíz legyen és mindenképpen érje el a napi két litert.
